Δημόσιοι φορείς

Πελατολόγιο

ypexode

Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Δημόσιος Φορέας
Αθήνα, Ελλάδα


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (ΥΠΕΧΩΔΕ) ήταν Υπουργείο των Κυβερνήσεων της Ελλάδας που λειτούργησε στο διάστημα 1985-2009.

Εθνικό Κτηματολόγιο

Δημόσιος Φορέας
Αθήνα, Ελλάδα


Η εταιρία «Κτηματολόγιο Α.Ε.», που ιδρύθηκε με κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Οικονομικών και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ (Απόφαση 81706/6085/6-10-1995/ΦΕΚ 872Β/19-10-1995) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Με τον νόμο 4164/2013 μετονομάστηκε σε «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.» (ΕΚΧΑ Α.Ε.).

Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος

Δημόσιος Φορέας
Αθήνα, Ελλάδα


Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσιος Φορέας
Μακεδονία, Ελλάδα


Η Κεντρική Μακεδονία είναι μια από τις δεκατρείς διοικητικές περιοχές της Ελλάδας, που αποτελούν το κεντρικό τμήμα της γεωγραφικής και ιστορικής περιοχής της Μακεδονίας.

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημόσιος Φορέας
Θεσσαλία, Ελλάδα


Περιφέρεια Θεσσαλίας
naousa

Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας

Δημόσιος Φορέας
Νάουσα, Ελλάδα


Ο Δήμος Νάουσας ιδρύθηκε την 17/10/1912, ημερομηνία απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους. Η Νάουσα είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος με τον Ν.3979/2011 (Φ.Ε.Κ. 138, Τεύχος Β’, 16-06-2011) ως «Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας» για την θυσία και το Ολοκαύτωμά της στον αγώνα κατά των Τούρκων το έτος 1822.
dimos-katerinis

Δήμος Κατερίνης

Δημόσιος Φορέας
Κατερίνη, Ελλάδα


Ο Δήμος Κατερίνης είναι δήμος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συστάθηκε την 1η Ιανουαρίου 2011 από τη συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Ελαφίνας, Κατερίνης, Κορινού, Παραλίας, Πέτρας και Πιερίων. Ο δήμος αριθμούσε 85.851 κατοίκους κατά την Απογραφή του 2011.

Δήμος Ωραιόκαστρου

Δημόσιος Φορέας
Ωραιόκαστρο, Ελλάδα


Σε μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, η πινακίδα με την ένδειξη Ωραιόκαστρο μας βγάζει από την πολύβουη εθνική. Ακολουθώντας το δρόμο στα αριστερά μας, οδεύουμε προς το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ιδιωτικός Τομέας

Πελατολόγιο

titan cement

ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Παραγωγός Τσιμέντου
Ελλάδα


Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και δομικών υλικών, με καθετοποιημένη παραγωγή και 116 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Με έδρα την Ελλάδα, ο Όμιλος διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε δέκα χώρες, απασχολεί περισσότερους από 5.432 εργαζομένους (συμπεριλαμβανομένων και των κοινοπραξιών) και έχει κύκλο εργασιών €1.505,8 εκ. (2017).

Vodafone

Telecommunications
Αθήνα, Ελλάδα


Η Vodafone Group plc είναι ένας βρετανικός πολυεθνικός όμιλος τηλεπικοινωνιών με έδρα το Λονδίνο. Κυρίως παρέχει υπηρεσίες στις περιοχές της Ασίας, της Αφρικής, της Ευρώπης και της Ωκεανίας.

Interbeton

Δομικά υλικά
Αθήνα, Ελλάδα


Η ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στους κλάδους λατομικών προϊόντων και έτοιμου σκυροδέματος, με δίκτυο 29 μονάδων παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και 13 λατομεία.

E.T.E.Θ. A.E.

Τεχνικά Έργα
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


Η εταιρεία E.T.E.Θ. A.E. (ETAIPΕIA TEXNIKΩN EPΓΩN ΘEΣΣAΛONIKHΣ), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1961 και από το 2001 ανήκει στον Όμιλο J&P ΑΒΑΞ. Κατέχει πτυχίο 6ης Τάξης Γενικό για έργα ∆ημοσίου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των έργων, ως προς την κατηγορία, τη φύση και το είδος τους.

Asprofos Engineering

Engineering Consultancy
Αθήνα, Ελλάδα


Since its foundation in 1983, ASPROFOS Engineering S.A. has been successfully established as the largest engineering consultancy company in Greece providing specialized services for Oil, Gas, Petrochemical and large infrastructure projects.

Α.Ε.ΑΤΤΙΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Τεχνική Εταιρία
Αθήνα, Ελλάδα


Μία απο τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες της Ελλάδας.